Sunday, July 24, 2011

KUUMALAINE! Ürituse ametlik ilmateade


kuumad TEN-i naised

NELJAPÄEV - 30ne meeletult kuuma noore saabumine Häädemeeste alale lubab ennustada enneolematut kuumalainet. Leevendust ei too ka brainstormingute ajal alla sadavad suurepäraste ideede hoovihmad. Paiguti võib esineda rohkest huumorist tingitud naerulaviine.

REEDE - võib esile veelgi suurema anomaalia! Temperatuuriskaala ähvrdavad lõhki ajada ka vallatute TEN'i neidiste lühikesed seelikud ja sensuaalsed kleidid. Ka meessugu ei jää siinkohal sarmiga alla ning kesköötundidel on oodata "tugevast tuulest paljaks kistud" torsodega isendeid. See (viimasel ajal enam mitte nii haruldane) loodusnähtus võib kaasa tuua ajutised erutuspisarate sajud.

LAUPÄEV - Meteroloogide poolt ennustatud selle suve suurim kuuma- ja kirelaine leidis ootamatu lõpu, kui kuuvalgel viisid müstilised šamaanipoisid ellu oma nõidusliku vihma väljakutsumisritaali. Pead pööritavalt lummav trummishow meelitas kohale sajupilved. Häädemeestel ajutiselt viibivale äärmiselt ekstravagantsele faunale loob see aga paremad tingimused otsimaks soojust ja hellust teineteise kaisust.

PÜHAPÄEV - Igast suunast lähenevad ähvardava kiirusega kõrgerutuserõhualad, mis otsivad iga tuuleiiliga võimalust vallandada südameidpurustava jõuga hüvastijätuorkaaniks. Päeva jooksul on oodata muside ja kallistuste tsunaamisid ning on võimalikud ajutised nutuhood. Sünoptikud on aga sõnatud kirjeldamaks järgmist ennenägematut ilmastikunähtust - iga suvepäevalise südamesse poeb peitu üks suur-soe ja igavesti positiivseid emotsioone kiirgav päike!

Evelina

No comments:

Post a Comment