Saturday, July 23, 2011

Seinakella müsteerium

Häädemeeste seltsimaja saali seinal ripub kell, mis esimesel vaatlusel tekitab mulje, nagu see seisaks, kuid tegelikult ei seisa. Huvitav, kui palju kestab selle kella üks sekund meie aeg-ruumis? Oleme teinud palju erinevaid vaatlusi, uuringuid ning mitmeid raskeid arvutusi, kuid siiani pole keegi suutnud selgusele jõuda, kui kaua see kell antud kiirusega töötanud on. Me teame vaid seda, et see on tegutsenud kauem kui meie ning isegi kauem kui meie esivanemad. Võib-olla on see toodud siia kuskilt mujalt?

Arvutused viitavad sellele, et antud kell pärineb Vanast-Egiptusest. Selle lähemal uurimisel võisime leida kella seest veidraid sümboleid. Need sarnanevad inimnumbritele, kuid ei või kindel olla.

On alust arvata, et selle kella müstiline energiaallikas on riknenud või on energia sealt mingil moel kadunud. Tavaliset sarnastest kelladest lihtsalt ütlebki energiaallkas üles. Ka selle põhjus pole veel teada, miks ta nii küll teeb.

Kuna antud hoone polegi väga vaene , võib oletada, et see kell riknes juba enne selle maja valmimist, kuid miski pole kindel. Selle kella kohta ei saa midagi täpselt öelda, sest me ei tea, mitu tundi, päeva või nädalat võib kesta antud kella üks sekund. Hirmuäratav, kas pole?

Kaarel

No comments:

Post a Comment