Saturday, July 23, 2011

Meelelahutus, meelejahutus






Suure osa TEN'i suvepäevadest täidab meelelahutuslik programm. Üritused toimub saalis ja seda viivad läbi kogenenumad TEN'ikad. See on puhkus eelnenud koolitustest. Toimumas on nii mänge kui ka lõkkeõhtuid ja nautida saab bände. Delegaadid õpivad tundma nii üksteist kui ka iseennast, saades kogemusi ka edaspidiseks eluks. Osalejad saavad mänge läbi viies oma oskusi arendada ja nooremad delegaadid täiesti uusi kogemusi. Arendades erinevate isiksusetüüpidega arvestamist ja meeskonnatööd. Samas õpivad kõik oma aega planeerima, saades teada oma tugevaid ja nõrku külgi.

Suvepäevade üheks populaarsemaks mänguks võib pidada maffiat. Selles osalevad tavaliselt enamus delegaate ja mängitakse mitmeid tunde. Mäng arendab väitlemis oskust ja õpetab argumenteerima. Maffiat võib iseloomustada vanasõnaga "Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad".

Lisaks mängudele pakub programm vahepalaks bände ja erinevaid arutelusid. Kõrvu paitas kohalik Häädemeeste bänd " Scrat and drum projekt". Koosseisu kuulusid neli härrat, kes pakkusid lustakat trummi-showd, mille käigus lennutati pulki ja mängiti trompetit. Trummarid olid tasemel, kuid neile ei jäänud sugugi alla suvekate kohapeal moodustatud bänd, mis pakkus nii haaravat kaasalaulmise võimalust kui ka meeleliigutust "Titanicu" menuloo esituse ajal. Etteastet lõppes särkide seljast heitmisega ja seda kõike Uku auks.

Kui tulevased staarid proove tegid kogunesid inimesed nii trepile kui ka lõkke äärde. Pajatati lugusid ufodest, kommipelmeenidest ja mõni proovis ka kätt leides TEN'ile uut tähendust. Pärast väsitavaid päevi ja meeleolukaid õhtuid, laulsid delegaadid veel üheskoos karaoket ja nautisid üksteise meeldivat seltskonda viimast õhtut ning seejärel suikusid kõik varavalges unne.

Anett ja Raili

No comments:

Post a Comment